Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Helenské rohlíky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 25

Energie11 215 kJ /
2 680 kcal
Bílkoviny67,97 g
– z toho živočišné bílkoviny24,09 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,88 g
Tuky121,18 g
– nasycené62,93 g
– nenasycené51,02 g
–– mononenasycené41,14 g
–– polynenasycené9,88 g
––– omega 30,59 g
Vláknina14,97 g
Cholesterol 742 mg
Sodík 280 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy321,99 g
– cukry74,76 g
––– laktóza8,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
40 g 40 g sádla Sádlo vepřové 40 g
1/2 1/2 citronu (kůra) Citrón čerstvý 45 g
160 ml 160 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 160 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 ml 150 ml vody Voda 150 ml
3 3 vanilkové cukry Cukr vanilkový
čokoláda Čokoláda mléčná 30%
kokos Kokos strouhaný
ořechy Vlašské ořechy
mák Mák modrý
kakao Kakao prášek
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.