Nutriční hodnoty (Vepřová krkovice v bazalkovém zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 980 kJ / 234 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,31 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,98 g |
Tuky | 4,83 g |
– nasycené | 2,69 g |
– nenasycené | 1,99 g |
–– mononenasycené | 0,46 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 27,97 g |
– cukry | 24,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřové krkovice | Vepřová krkovice | |
500 gr 500 gr kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření na vepřovou pečeni | Kmín mletý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
1/2 l 1/2 l vývaru (nebo kostka Masoxu) | Vývar hovězí | 500 ml |