Nutriční hodnoty (Polévková pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 079 kJ / 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 18,91 g |
– nasycené | 2,49 g |
– nenasycené | 14,81 g |
–– mononenasycené | 4,22 g |
–– polynenasycené | 10,59 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 29 mg |
Sodík | 468 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 10,13 g |
– cukry | 5,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/2 1/2 celeru (které zbydou po vaření masového vývaru) | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy nebo tatarky | Majonéza | 22.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |