Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévková pomazánka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 079 kJ /
258 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky18,91 g
– nasycené2,49 g
– nenasycené14,81 g
–– mononenasycené4,22 g
–– polynenasycené10,59 g
––– omega 30,23 g
Vláknina13,60 g
Cholesterol 29 mg
Sodík 468 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy10,13 g
– cukry5,51 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1/2 1/2 celeru (které zbydou po vaření masového vývaru) Celer bulva čerstvá 270 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce majonézy nebo tatarky Majonéza 22.5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.