Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filety podle Aarona)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 520 kJ /
2 036 kcal
Bílkoviny342,99 g
– z toho živočišné bílkoviny340,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,92 g
Tuky52,44 g
– nasycené14,12 g
– nenasycené24,58 g
–– mononenasycené16,89 g
–– polynenasycené7,69 g
––– omega 31,65 g
Vláknina5,08 g
Cholesterol 2,25 g
Sodík 1,73 g
Sůl3,78 g
Sacharidy46,93 g
– cukry28,16 g
––– laktóza23,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg rybích filetů Treska filet 1500 g
1 lžička 1 lžička sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky tymiánu Tymián sušený 2.5 g
sůl Sůl mořská
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
500 g 500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
sůl Sůl mořská
petrželová nať Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.