Nutriční hodnoty (Gnocchi s roštenkami v italské omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 207 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 170,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 167,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,73 g |
Tuky | 10,12 g |
– nasycené | 4,46 g |
– nenasycené | 4,65 g |
–– mononenasycené | 4,07 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 8,10 g |
Cholesterol | 353 mg |
Sodík | 450 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 6,63 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězího masa na roštěnky | Hovězí kýta | 750 g |
plechovka plechovka krájených konzervovaných rajčat | Rajče červené sterilované | |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 2 velké stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
2 ks 2 ks mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
kapary | Kapary |