Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký jablečný závin)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie13 379 kJ /
3 198 kcal
Bílkoviny52,29 g
– z toho živočišné bílkoviny17,79 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,50 g
Tuky231,21 g
– nasycené138,74 g
– nenasycené83,08 g
–– mononenasycené73,00 g
–– polynenasycené10,08 g
––– omega 31,12 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 133 mg
Sůl0,28 g
Sacharidy222,39 g
– cukry17,00 g
––– laktóza2,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
2 lžíce 2 lžíce studené vody Voda 36 ml
jablka Jablko čerstvé
rozinky Rozinky
sekané ořechy Vlašské ořechy
trochu trochu skořice Skořice ceylonská
rozpuštěné máslo Máslo kravské
strouhanka na posypání Strouhanka pšeničná
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.