Nutriční hodnoty (Křehký jablečný závin)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 13 379 kJ / 3 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,29 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,79 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
Tuky | 231,21 g |
– nasycené | 138,74 g |
– nenasycené | 83,08 g |
–– mononenasycené | 73,00 g |
–– polynenasycené | 10,08 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,28 g |
Sacharidy | 222,39 g |
– cukry | 17,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce studené vody | Voda | 36 ml |
jablka | Jablko čerstvé | |
rozinky | Rozinky | |
sekané ořechy | Vlašské ořechy | |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
rozpuštěné máslo | Máslo kravské | |
strouhanka na posypání | Strouhanka pšeničná | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |