Nutriční hodnoty (Kuře s červeným zelím a br. knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 20 002 kJ / 4 781 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 94,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 87,98 g |
Tuky | 175,67 g |
– nasycené | 83,36 g |
– nenasycené | 87,16 g |
–– mononenasycené | 72,63 g |
–– polynenasycené | 14,53 g |
––– omega 3 | 0,35 g |
Vláknina | 63,20 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 5,31 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 674,50 g |
– cukry | 49,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 Kuře | Kuře | |
500 g 500 g červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 500 g |
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
2 hrnky 2 hrnky Polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
2 2 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
kmín | Kmín | |
cukr | Cukr bílý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
200 g 200 g Špeku ( slaniny ) | Špek | 200 g |