Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový dort s ořechy a čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie19 431 kJ /
4 644 kcal
Bílkoviny80,48 g
– z toho živočišné bílkoviny48,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,00 g
Tuky255,36 g
– nasycené126,18 g
– nenasycené106,61 g
–– mononenasycené74,07 g
–– polynenasycené32,54 g
––– omega 34,65 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 2,02 g
Sodík 599 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy493,50 g
– cukry333,02 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
citronová šťáva z 1 citrónu Šťáva z citrónu
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
50 g 50 g sekaných vlašských oříšků Vlašské ořechy 50 g
50 g 50 g sekané čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 50 g
1 1 kostka tvarohu Tvaroh polotučný
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
marmeláda podle chuti Marmeláda jahodová
smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
hoblinky hořké čokolády Čokoláda hořká 40%
kolečka kolečka banánů Banán čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.