Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový sýr)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 062 kJ /
5 751 kcal
Bílkoviny474,36 g
– z toho živočišné bílkoviny471,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,36 g
Tuky415,12 g
– nasycené106,49 g
– nenasycené216,50 g
–– mononenasycené177,30 g
–– polynenasycené39,20 g
––– omega 31,86 g
Vláknina7,84 g
Cholesterol 2,26 g
Sodík 1,61 g
Sůl3,30 g
Sacharidy28,50 g
– cukry1,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g vepřového plecka Vepřová plec 1200 g
1200 g 1200 g vepřového bůčku (bez kosti) Vepřový bok 1200 g
300 g 300 g vepřových jater (já jsem použila kuřecí) Játra vepřová 300 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
mletý kmín Kmín mletý
muškátový oříšek Muškátový oříšek
majoránka Majoránka sušená
mleté nové koření Nové koření mleté
bazalka (já měla sušenou) Bazalka čerstvá
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
mletý pepř (já měla pepř 4 chutí) Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
Zmražené kostky kostky ledu Led

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.