Nutriční hodnoty (Křupavé botičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 833 kJ / 1 155 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,35 g |
Tuky | 77,16 g |
– nasycené | 22,06 g |
– nenasycené | 51,18 g |
–– mononenasycené | 35,27 g |
–– polynenasycené | 15,91 g |
––– omega 3 | 1,15 g |
Vláknina | 3,80 g |
Cholesterol | 282 mg |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,82 g |
Sacharidy | 87,31 g |
– cukry | 5,38 g |
––– laktóza | 1,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g Flory (nebo Hery) | Margarín | 100 g |
60 g 60 g hladké mouky (lze přidat podle potřeby více) | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
50 g 50 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce Lučiny | Lučina 70% t.v s. | 15 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce chilli omáčky | Chilli omáčka | 7.5 ml |
1 lžíce 1 lžíce strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 15 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
koření na špagety nebo pizzu | Provensálské koření | |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |