Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky se zeleninou a olivami v PH)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 349 kJ /
1 995 kcal
Bílkoviny156,24 g
– z toho živočišné bílkoviny133,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,58 g
Tuky83,64 g
– nasycené43,36 g
– nenasycené34,46 g
–– mononenasycené17,22 g
–– polynenasycené17,24 g
––– omega 30,14 g
Vláknina59,84 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 9,61 g
Sůl25,23 g
Sacharidy111,47 g
– cukry42,65 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřové plece Vepřová plec 500 g
1 1 velká červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
1 1 rajský protlak Protlak rajčatový
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
černé olivy (množství podle chuti) Olivy čerstvé zralé
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
250 ml 250 ml bujónu nebo vývaru (i z kostky) Bujón hovězí 250 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
koření adžika Adžika
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.