Nutriční hodnoty (Vepřové plátky se zeleninou a olivami v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 349 kJ / 1 995 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 156,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 133,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,58 g |
Tuky | 83,64 g |
– nasycené | 43,36 g |
– nenasycené | 34,46 g |
–– mononenasycené | 17,22 g |
–– polynenasycené | 17,24 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 59,84 g |
Cholesterol | 351 mg |
Sodík | 9,61 g |
Sůl | 25,23 g |
Sacharidy | 111,47 g |
– cukry | 42,65 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
1 1 velká červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
černé olivy (množství podle chuti) | Olivy čerstvé zralé | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
250 ml 250 ml bujónu nebo vývaru (i z kostky) | Bujón hovězí | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
koření adžika | Adžika | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |