Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s rýží, fazolkama a nivou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie991 kJ /
237 kcal
Bílkoviny12,65 g
– z toho živočišné bílkoviny10,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,82 g
Tuky15,22 g
– nasycené10,08 g
– nenasycené4,92 g
–– mononenasycené4,36 g
–– polynenasycené0,56 g
––– omega 30,13 g
Vláknina6,16 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy11,17 g
– cukry5,15 g
––– laktóza0,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 větší hrsti rýže Rýže bílá
2 hrsti 2 hrsti fazolek Fazolky čerstvé
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/3 1/3 pórku Pórek čerstvý
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
3 3 hřebíčky Hřebíček
zeleninový bujón Bujón zeleninový
2 2 rovné lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový
50 g 50 g Nivy Niva 50% t. v s. 50 g
1 1 vrchovatou lžíci Podravky Kořenící směs sypká
petrželka zelená Petržel nať čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.