Nutriční hodnoty (Polévka s rýží, fazolkama a nivou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 991 kJ / 237 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,82 g |
Tuky | 15,22 g |
– nasycené | 10,08 g |
– nenasycené | 4,92 g |
–– mononenasycené | 4,36 g |
–– polynenasycené | 0,56 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 53 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 11,17 g |
– cukry | 5,15 g |
––– laktóza | 0,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 větší hrsti rýže | Rýže bílá | |
2 hrsti 2 hrsti fazolek | Fazolky čerstvé | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1/3 1/3 pórku | Pórek čerstvý | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
3 3 hřebíčky | Hřebíček | |
zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
2 2 rovné lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
50 g 50 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
1 1 vrchovatou lžíci Podravky | Kořenící směs sypká | |
petrželka zelená | Petržel nať čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |