Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na hříbkách s dijonskou hořčicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie7 805 kJ /
1 865 kcal
Bílkoviny172,38 g
– z toho živočišné bílkoviny172,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky130,60 g
– nasycené57,41 g
– nenasycené65,46 g
–– mononenasycené55,88 g
–– polynenasycené9,58 g
––– omega 30,21 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 408 mg
Sodík 2,42 g
Sůl5,80 g
Sacharidy0,13 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové kýty kotlety nebo plecka Vepřová kýta 800 g
sůl Sůl mořská
dijonská hořčice (NESMÍ SE ZAMĚNIT!!!) Hořčice dijonská
olej Olej řepkový
cibule Cibule čerstvá
zlatý hovězí bujón Maggi Bujón hovězí
mletý pepř Pepř černý mletý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
8 kuliček 8 kuliček celého pepře Pepř černý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vývar nebo voda Vývar hovězí
namočené sušené hříbky Hřib sušený
10-15 dkg 10-15 dkg libové anglické slaniny Anglická slanina 125 g
cibule Cibule čerstvá
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.