Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 561 kJ /
3 480 kcal
Bílkoviny78,18 g
– z toho živočišné bílkoviny37,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,70 g
Tuky131,63 g
– nasycené49,87 g
– nenasycené75,19 g
–– mononenasycené53,14 g
–– polynenasycené22,05 g
––– omega 31,74 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 403 mg
Sodík 768 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy486,99 g
– cukry239,04 g
––– laktóza10,79 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
120 g 120 g tuku (máslo, Hera) Margarín 120 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
250 g 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný 250 g
1 lžíce 1 lžíce cukru moučka Cukr bílý 25 g
150 g 150 g kompotovaných švestek Švestky zavařené 150 g
150 g 150 g kompotovaných jablek Jablko čerstvé 150 g
50 g 50 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 50 g
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.