Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dort ořechový)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 406 kJ /
6 789 kcal
Bílkoviny106,39 g
– z toho živočišné bílkoviny24,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny81,71 g
Tuky440,93 g
– nasycené85,40 g
– nenasycené312,77 g
–– mononenasycené126,35 g
–– polynenasycené186,42 g
––– omega 335,62 g
Vláknina27,70 g
Cholesterol 541 mg
Sodík 406 mg
Sůl1,62 g
Sacharidy585,00 g
– cukry327,80 g
––– laktóza22,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 250 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
kysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
moučkový cukr Cukr bílý
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru Cukr bílý 37.5 g
80 g 80 g mletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.