Nutriční hodnoty (Dort ořechový)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 406 kJ / 6 789 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 81,71 g |
Tuky | 440,93 g |
– nasycené | 85,40 g |
– nenasycené | 312,77 g |
–– mononenasycené | 126,35 g |
–– polynenasycené | 186,42 g |
––– omega 3 | 35,62 g |
Vláknina | 27,70 g |
Cholesterol | 541 mg |
Sodík | 406 mg |
Sůl | 1,62 g |
Sacharidy | 585,00 g |
– cukry | 327,80 g |
––– laktóza | 22,85 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 hrnek 1 hrnek mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru | Cukr bílý | 37.5 g |
80 g 80 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |