Nutriční hodnoty (Bramborák na plech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 300 kJ / 1 506 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,83 g |
Tuky | 64,71 g |
– nasycené | 26,92 g |
– nenasycené | 31,86 g |
–– mononenasycené | 24,68 g |
–– polynenasycené | 7,18 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 23,17 g |
Cholesterol | 568 mg |
Sodík | 5,12 g |
Sůl | 12,57 g |
Sacharidy | 174,60 g |
– cukry | 17,06 g |
––– laktóza | 7,35 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
15 15 syrových brambor | Brambor zimní | 750 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1-2 lžičky 1-2 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
3 lžíce 3 lžíce rozpuštěného sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
150 ml 150 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |