Nutriční hodnoty (Ražniči z Actifry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 315 kJ / 1 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 115,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 133,23 g |
– nasycené | 51,04 g |
– nenasycené | 73,70 g |
–– mononenasycené | 51,35 g |
–– polynenasycené | 22,35 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,80 g |
Sacharidy | 18,70 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
35 dkg 35 dkg vepřového plecka nebo hodně libového bůčku | Vepřová plec | 350 g |
25 dkg 25 dkg drůbežích jater | Játra kuřecí | 250 g |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 lžíce 2 lžíce (odměrky) slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 22 ml |
1 1 kávová lžička Solamylu | Bramborový škrob | |
0,5 litru 0,5 litru vody | Voda | 500 ml |