Nutriční hodnoty (Salát z černé ředkve - zimní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 797 kJ / 190 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
Tuky | 1,42 g |
– nasycené | 0,25 g |
– nenasycené | 0,60 g |
–– mononenasycené | 0,12 g |
–– polynenasycené | 0,48 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 15,74 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,43 g |
Sacharidy | 30,78 g |
– cukry | 18,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g černá ředkev | Ředkev bílá čerstvá | 100 g |
100 g 100 g celer | Celer bulva čerstvá | 100 g |
100 g 100 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 100 g |
100 g 100 g karotky | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
1 1 chilli paprička nebo feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
olej do slalátu | Olej řepkový |