Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z černé ředkve - zimní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie797 kJ /
190 kcal
Bílkoviny5,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,76 g
Tuky1,42 g
– nasycené0,25 g
– nenasycené0,60 g
–– mononenasycené0,12 g
–– polynenasycené0,48 g
––– omega 30,04 g
Vláknina15,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,43 g
Sacharidy30,78 g
– cukry18,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g černá ředkev Ředkev bílá čerstvá 100 g
100 g 100 g celer Celer bulva čerstvá 100 g
100 g 100 g červeného zelí Zelí červené čerstvé 100 g
100 g 100 g karotky Mrkev čerstvá 100 g
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
1 1 chilli paprička nebo feferonka Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
olej do slalátu Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.