Nutriční hodnoty (Polévka z kyselého zelí s čočkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 621 kJ / 1 104 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 69,46 g |
Tuky | 6,01 g |
– nasycené | 0,97 g |
– nenasycené | 4,70 g |
–– mononenasycené | 1,35 g |
–– polynenasycené | 3,34 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 59,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,62 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 164,70 g |
– cukry | 20,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g čočky | Čočka hnědá neloupaná | 250 g |
200 g 200 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 200 g |
500 ml 500 ml láku ze zelí | ||
4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
1 1 uzená klobása | Klobása | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžice 1 lžice hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
olej | Olej řepkový |