Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová polévka z růžičkové kapusty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 821 kJ /
435 kcal
Bílkoviny22,08 g
– z toho živočišné bílkoviny5,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,00 g
Tuky13,33 g
– nasycené5,66 g
– nenasycené5,64 g
–– mononenasycené3,80 g
–– polynenasycené1,84 g
––– omega 30,07 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 231 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy47,25 g
– cukry12,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 500 g
250 ml 250 ml vody Voda 250 ml
500 ml 500 ml vývaru nebo vody Vývar masový 500 ml
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.