Nutriční hodnoty (Krémová polévka z růžičkové kapusty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 821 kJ / 435 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,00 g |
Tuky | 13,33 g |
– nasycené | 5,66 g |
– nenasycené | 5,64 g |
–– mononenasycené | 3,80 g |
–– polynenasycené | 1,84 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 19,00 g |
Cholesterol | 231 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 47,25 g |
– cukry | 12,90 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 500 g |
250 ml 250 ml vody | Voda | 250 ml |
500 ml 500 ml vývaru nebo vody | Vývar masový | 500 ml |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý |