Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Štrúdl 2 v 1)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie32 471 kJ /
7 761 kcal
Bílkoviny235,52 g
– z toho živočišné bílkoviny109,22 g
– z toho rostlinné bílkoviny126,30 g
Tuky308,96 g
– nasycené74,61 g
– nenasycené200,18 g
–– mononenasycené73,33 g
–– polynenasycené126,85 g
––– omega 34,00 g
Vláknina33,36 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 2,56 g
Sůl6,16 g
Sacharidy972,02 g
– cukry288,19 g
––– laktóza36,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg hladké mouky nebo v poměru 1:1 s moukou výběrovou Mouka pšeničná hladká 1000 g
200 g 200 g cukru krupice Cukr bílý 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 čerstvé droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
250 g 250 g tuku v poměru 150 g másla, 50g majonézy a 50 g sádla Majonéza 250 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
500 g 500 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 500 g
250 g 250 g tvarohu ve staniolu Tvaroh polotučný 250 g
250 g 250 g zakysané smetany 16% Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vajíčko Vejce slepičí 70 g
cukr krupice (podle potřeby) Cukr bílý
rum na ochucení Rum
rozinky namočené v rumu Rozinky
povidla Povidla
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
cukr krupice Cukr bílý
změklé máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.