Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s marcipánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 595 kJ / 4 205 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,34 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,88 g |
Tuky | 220,84 g |
– nasycené | 45,64 g |
– nenasycené | 164,84 g |
–– mononenasycené | 103,05 g |
–– polynenasycené | 61,79 g |
––– omega 3 | 2,71 g |
Vláknina | 31,00 g |
Cholesterol | 731 mg |
Sodík | 647 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 462,77 g |
– cukry | 259,92 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
trocha trocha skořice | Skořice ceylonská | |
75 g 75 g cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
75 g 75 g mletých mandlí (nebo ořechů) | Mandle loupané mleté | 75 g |
100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
100 g 100 g marcipánu | Marcipán | 100 g |
125 g 125 g Hery nebo másla | Margarín | 125 g |
75 g 75 g moučkového cukru | Cukr bílý | 75 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |