Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s marcipánem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 595 kJ /
4 205 kcal
Bílkoviny76,22 g
– z toho živočišné bílkoviny24,34 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,88 g
Tuky220,84 g
– nasycené45,64 g
– nenasycené164,84 g
–– mononenasycené103,05 g
–– polynenasycené61,79 g
––– omega 32,71 g
Vláknina31,00 g
Cholesterol 731 mg
Sodík 647 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy462,77 g
– cukry259,92 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 2 g
trocha trocha skořice Skořice ceylonská
75 g 75 g cukru Cukr bílý 75 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
75 g 75 g mletých mandlí (nebo ořechů) Mandle loupané mleté 75 g
100 g 100 g Hery Margarín 100 g
100 g 100 g marcipánu Marcipán 100 g
125 g 125 g Hery nebo másla Margarín 125 g
75 g 75 g moučkového cukru Cukr bílý 75 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.