Nutriční hodnoty (Pampeliškové víno)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 25 805 kJ / 6 168 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,52 g |
Tuky | 1,84 g |
– nasycené | 0,34 g |
– nenasycené | 0,45 g |
–– mononenasycené | 0,16 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 11,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 523,56 g |
– cukry | 1 505,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 litr 1 litr pampeliškových květů | Pampeliška květ čerstvý | |
1,5 kg 1,5 kg cukru | Cukr bílý | 1500 g |
2 2 citrony | Citrón čerstvý | 180 g |
2 2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
40 g 40 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 40 g |