Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pampeliškové víno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie25 805 kJ /
6 168 kcal
Bílkoviny8,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,52 g
Tuky1,84 g
– nasycené0,34 g
– nenasycené0,45 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,07 g
Vláknina11,48 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy1 523,56 g
– cukry1 505,84 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 litr 1 litr pampeliškových květů Pampeliška květ čerstvý
1,5 kg 1,5 kg cukru Cukr bílý 1500 g
2 2 citrony Citrón čerstvý 180 g
2 2 pomeranče Pomeranč čerstvý
40 g 40 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.