Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králík s vepřovým bokem a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 828 kJ /
2 827 kcal
Bílkoviny117,80 g
– z toho živočišné bílkoviny116,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,80 g
Tuky239,16 g
– nasycené62,35 g
– nenasycené125,89 g
–– mononenasycené102,22 g
–– polynenasycené23,67 g
––– omega 31,16 g
Vláknina11,70 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 487 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy45,00 g
– cukry42,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
naporcovaný králík Králík
800 g 800 g vepřového boku s kostí Vepřový bok 800 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
česnek Česnek čerstvý
cibule Cibule čerstvá
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
bobkový list (nebo koření dle chuti) Bobkový list sušený
voda Voda
olej Olej řepkový
trochu trochu červeného vína Víno červené suché

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.