Nutriční hodnoty (Králík s vepřovým bokem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 828 kJ / 2 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 116,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 239,16 g |
– nasycené | 62,35 g |
– nenasycené | 125,89 g |
–– mononenasycené | 102,22 g |
–– polynenasycené | 23,67 g |
––– omega 3 | 1,16 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,00 g |
– cukry | 42,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
naporcovaný králík | Králík | |
800 g 800 g vepřového boku s kostí | Vepřový bok | 800 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
česnek | Česnek čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bobkový list (nebo koření dle chuti) | Bobkový list sušený | |
voda | Voda | |
olej | Olej řepkový | |
trochu trochu červeného vína | Víno červené suché |