Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečená červená řepa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 220 kJ /
1 248 kcal
Bílkoviny34,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,10 g
Tuky25,40 g
– nasycené2,60 g
– nenasycené21,38 g
–– mononenasycené14,26 g
–– polynenasycené7,12 g
––– omega 31,80 g
Vláknina66,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 523 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy206,91 g
– cukry103,29 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 1000 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce octu balsamico Ocet balsamikový bílý 40 ml
5 5 velkých stroužků česneku Česnek čerstvý 350 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.