Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vaječné řízečky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 113 kJ /
744 kcal
Bílkoviny49,68 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,28 g
Tuky39,09 g
– nasycené9,48 g
– nenasycené18,09 g
–– mononenasycené14,24 g
–– polynenasycené3,85 g
––– omega 30,22 g
Vláknina7,45 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 817 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy45,85 g
– cukry6,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
1 1 strouhaná syrová a větší brambora Brambor zimní 50 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrst hrst petrželky Petržel nať čerstvá
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
trochu trochu vody na namočení rohlíku Rohlík pšeničný bílý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.