Nutriční hodnoty (Vaječné řízečky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 113 kJ / 744 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,28 g |
Tuky | 39,09 g |
– nasycené | 9,48 g |
– nenasycené | 18,09 g |
–– mononenasycené | 14,24 g |
–– polynenasycené | 3,85 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 7,45 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 817 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 45,85 g |
– cukry | 6,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1 1 strouhaná syrová a větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrst hrst petrželky | Petržel nať čerstvá | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
trochu trochu vody na namočení rohlíku | Rohlík pšeničný bílý | |
olej | Olej řepkový |