Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocná buchta)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 233 kJ /
2 685 kcal
Bílkoviny55,86 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,00 g
Tuky105,87 g
– nasycené27,74 g
– nenasycené71,20 g
–– mononenasycené48,90 g
–– polynenasycené22,30 g
––– omega 31,48 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 473 mg
Sůl1,09 g
Sacharidy372,65 g
– cukry158,25 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
140 g 140 g cukru Cukr bílý 140 g
1 1 kypřící prášek Kypřící prášek
140 g 140 g Hery Margarín 140 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
sterilované ovoce - meruňky, jahody Jahody čerstvé
želé (nebo pudink) Želatina vepřová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.