Nutriční hodnoty (Ovocná buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 233 kJ / 2 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 55,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,00 g |
Tuky | 105,87 g |
– nasycené | 27,74 g |
– nenasycené | 71,20 g |
–– mononenasycené | 48,90 g |
–– polynenasycené | 22,30 g |
––– omega 3 | 1,48 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 473 mg |
Sůl | 1,09 g |
Sacharidy | 372,65 g |
– cukry | 158,25 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
140 g 140 g cukru | Cukr bílý | 140 g |
1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
140 g 140 g Hery | Margarín | 140 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
sterilované ovoce - meruňky, jahody | Jahody čerstvé | |
želé (nebo pudink) | Želatina vepřová |