Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolačka s uzeným kolenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie15 721 kJ /
3 757 kcal
Bílkoviny203,03 g
– z toho živočišné bílkoviny141,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,43 g
Tuky246,77 g
– nasycené72,61 g
– nenasycené171,88 g
–– mononenasycené124,25 g
–– polynenasycené47,62 g
––– omega 32,10 g
Vláknina50,60 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 258 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy157,00 g
– cukry20,80 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g fazolí Fazole bílé 250 g
800 g 800 g uzeného kolena Vepřové koleno bez kosti uzené 800 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 kuliček 5 kuliček pepře Pepř černý
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce mleté papriky (i pálivá může být) Paprika červená sušená 5 g
česnek (podle chuti) Česnek čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.