Nutriční hodnoty (Fazolačka s uzeným kolenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 15 721 kJ / 3 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 203,03 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 141,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,43 g |
Tuky | 246,77 g |
– nasycené | 72,61 g |
– nenasycené | 171,88 g |
–– mononenasycené | 124,25 g |
–– polynenasycené | 47,62 g |
––– omega 3 | 2,10 g |
Vláknina | 50,60 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 157,00 g |
– cukry | 20,80 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g fazolí | Fazole bílé | 250 g |
800 g 800 g uzeného kolena | Vepřové koleno bez kosti uzené | 800 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky (podle potřeby) | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce mleté papriky (i pálivá může být) | Paprika červená sušená | 5 g |
česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská |