Nutriční hodnoty (Slepice "Eňo-ňuňo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 422 kJ / 101 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,86 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,86 g |
Tuky | 0,61 g |
– nasycené | 0,12 g |
– nenasycené | 0,31 g |
–– mononenasycené | 0,11 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 19 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 18,50 g |
– cukry | 14,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 slepice | Slepice | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
3 3 oloupaná rajčata (nebo v plechovce) | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky červené mleté papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
sůl | Sůl mořská | |
tymián | Tymián sušený | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
špetka špetka kmínu | Kmín | |
špetka špetka nového mletého koření | Nové koření mleté | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
špek | Špek |