Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Slepice "Eňo-ňuňo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie422 kJ /
101 kcal
Bílkoviny2,86 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,86 g
Tuky0,61 g
– nasycené0,12 g
– nenasycené0,31 g
–– mononenasycené0,11 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina7,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 19 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy18,50 g
– cukry14,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 slepice Slepice
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
3 3 oloupaná rajčata (nebo v plechovce) Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
2 lžičky 2 lžičky červené mleté papriky Paprika červená sušená 2 g
sůl Sůl mořská
tymián Tymián sušený
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
špetka špetka kmínu Kmín
špetka špetka nového mletého koření Nové koření mleté
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
špek Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.