Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vánočka Moniky Absolonové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie33 074 kJ /
7 905 kcal
Bílkoviny179,01 g
– z toho živočišné bílkoviny49,51 g
– z toho rostlinné bílkoviny129,50 g
Tuky316,31 g
– nasycené155,88 g
– nenasycené141,54 g
–– mononenasycené107,34 g
–– polynenasycené34,20 g
––– omega 30,97 g
Vláknina46,40 g
Cholesterol 2,20 g
Sodík 817 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy1 031,72 g
– cukry300,35 g
––– laktóza26,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 1000 g
250 g 250 g cukru krupice Cukr bílý 250 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
80 g 80 g droždí Droždí pekařské lisované 80 g
500 ml 500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
rozinky Rozinky
50 ml 50 ml rumu Rum 50 ml
100 g 100 g loupaných mandlí do těsta Mandle loupané 100 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
plátky mandlí na posypání Mandle loupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.