Nutriční hodnoty (Perníkový závin s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 384 kJ / 3 677 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 58,51 g |
Tuky | 75,52 g |
– nasycené | 13,04 g |
– nenasycené | 57,16 g |
–– mononenasycené | 30,74 g |
–– polynenasycené | 26,42 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 42,50 g |
Cholesterol | 522 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 629,32 g |
– cukry | 396,86 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g cukru moučky | Cukr bílý | 200 g |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 72 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
300 g 300 g povidel | Povidla | 300 g |
100 g 100 g oloupaných mandlí | Mandle neloupané | 100 g |