Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkový závin s povidly)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 384 kJ /
3 677 kcal
Bílkoviny77,91 g
– z toho živočišné bílkoviny19,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny58,51 g
Tuky75,52 g
– nasycené13,04 g
– nenasycené57,16 g
–– mononenasycené30,74 g
–– polynenasycené26,42 g
––– omega 30,36 g
Vláknina42,50 g
Cholesterol 522 mg
Sodík 240 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy629,32 g
– cukry396,86 g
––– laktóza2,94 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
200 g 200 g cukru moučky Cukr bílý 200 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
2 lžíce 2 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 72 g
4 lžíce 4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 60 ml
300 g 300 g povidel Povidla 300 g
100 g 100 g oloupaných mandlí Mandle neloupané 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.