Nutriční hodnoty (Pangasius s čerstvým špenátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 2 211 kJ / 529 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,27 g |
Tuky | 32,30 g |
– nasycené | 11,48 g |
– nenasycené | 19,74 g |
–– mononenasycené | 15,41 g |
–– polynenasycené | 4,33 g |
––– omega 3 | 0,34 g |
Vláknina | 10,03 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,85 g |
Sacharidy | 15,97 g |
– cukry | 5,49 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g pangase | Pangas filet | 150 g |
300 g 300 g špenátu | Špenát čerstvý | 300 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
100 g 100 g zakysané smetany 8% | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje | Olej olivový | 10 ml |
sůl | Sůl mořská | |
směs koření na ryby | Grilovací koření |