Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangasius s čerstvým špenátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 211 kJ /
529 kcal
Bílkoviny39,82 g
– z toho živočišné bílkoviny30,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,27 g
Tuky32,30 g
– nasycené11,48 g
– nenasycené19,74 g
–– mononenasycené15,41 g
–– polynenasycené4,33 g
––– omega 30,34 g
Vláknina10,03 g
Cholesterol 111 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,85 g
Sacharidy15,97 g
– cukry5,49 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g pangase Pangas filet 150 g
300 g 300 g špenátu Špenát čerstvý 300 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
100 g 100 g zakysané smetany 8% Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
2 lžičky 2 lžičky olivového oleje Olej olivový 10 ml
sůl Sůl mořská
směs koření na ryby Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.