Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pštrosí vejce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 106 kJ /
1 220 kcal
Bílkoviny151,58 g
– z toho živočišné bílkoviny151,58 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky66,36 g
– nasycené16,07 g
– nenasycené31,50 g
–– mononenasycené25,95 g
–– polynenasycené5,55 g
––– omega 30,27 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 1,88 g
Sodík 846 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy4,20 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mleté maso mix Vepřová plec 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
vegeta Kořenící směs sypká
hořčice Hořčice plnotučná
vajíčko Vejce slepičí
česnek Česnek čerstvý
cibule Cibule čerstvá
rohlík Rohlík pšeničný bílý
namočený do mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
podle potřeby strouhanka Strouhanka pšeničná
Asi 6 6 až 8 vajec Vejce slepičí 420 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.