Nutriční hodnoty (Hovězí s játry na zázvoru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 264 kJ / 1 258 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 232,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 229,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,08 g |
Tuky | 21,30 g |
– nasycené | 6,29 g |
– nenasycené | 9,31 g |
–– mononenasycené | 6,92 g |
–– polynenasycené | 2,39 g |
––– omega 3 | 0,18 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 1,59 g |
Sodík | 979 mg |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 32,60 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3/4 kg 3/4 kg kližky | Hovězí kližka | 750 g |
40 dkg 40 dkg vepřových jater | Játra vepřová | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 kostka 1 kostka silného vývaru | Vývar hovězí | 60 ml |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
zelené fazolky | Fazolky čerstvé |