Nutriční hodnoty (Listy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 100 kJ / 1 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,93 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,95 g |
Tuky | 38,91 g |
– nasycené | 6,14 g |
– nenasycené | 27,54 g |
–– mononenasycené | 17,57 g |
–– polynenasycené | 9,97 g |
––– omega 3 | 2,19 g |
Vláknina | 9,90 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 0,46 g |
Sacharidy | 276,85 g |
– cukry | 51,75 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
330 g 330 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 330 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
250 ml 250 ml kefírového mléka | Kefír | 250 ml |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžička 1 lžička sody bikarbony | Jedlá soda | 12 g |
tuk na smažení | Olej řepkový |