Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Listy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 100 kJ /
1 697 kcal
Bílkoviny54,88 g
– z toho živočišné bílkoviny16,93 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,95 g
Tuky38,91 g
– nasycené6,14 g
– nenasycené27,54 g
–– mononenasycené17,57 g
–– polynenasycené9,97 g
––– omega 32,19 g
Vláknina9,90 g
Cholesterol 297 mg
Sodík 3,50 g
Sůl0,46 g
Sacharidy276,85 g
– cukry51,75 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
330 g 330 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 330 g
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
250 ml 250 ml kefírového mléka Kefír 250 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžička 1 lžička sody bikarbony Jedlá soda 12 g
tuk na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.