Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vídeňské řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie46 094 kJ /
11 017 kcal
Bílkoviny257,86 g
– z toho živočišné bílkoviny105,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny152,60 g
Tuky269,51 g
– nasycené135,98 g
– nenasycené118,62 g
–– mononenasycené74,29 g
–– polynenasycené44,33 g
––– omega 32,31 g
Vláknina29,60 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 864 mg
Sůl1,82 g
Sacharidy1 875,16 g
– cukry1 114,56 g
––– laktóza12,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g práškového cukru Cukr bílý 250 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1,25 ml 1,25 ml oleje Olej řepkový 1.25 ml
1,25 ml 1,25 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1.25 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 l 1 l pomerančového džusu Džus pomerančový 1000 ml
2 balíčky 2 balíčky Zlatého klasu Puding v prášku
6 lžic 6 lžic cukru Cukr bílý 150 g
5 dcl 5 dcl šlehačky Šlehačka 35% 500 ml
2 2 ztužovače šlehačky Ztužovač šlehačky
3 dcl 3 dcl pomerančového džusu Džus pomerančový 300 ml
3 balíčky 3 balíčky dlouhých piškotů Piškoty 1500 g
rum Rum
čokoládová poleva Čokoládová poleva

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.