Oblíbená vajíčková pomazánka má řadu variant od klasické s máslem přes jogurt či tvaroh až po ingredience, jako jsou ryby
Vypravili jsme se na velikonoční trhy v Praze na Míráku: Langoš vyjde na 130 Kč, smažák je za 219 korun a pivo za 60 Kč
6 foto Hodnocení 10× Jak pěstovat a rozmnožovat rýmovník. Co potřebuje na jaře, aby se mu dařilo
12 foto Hodnocení 10× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 11× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
3 foto Hodnocení 9× Jak pěstovat mateřídoušku. Oblíbená bylinka našich babiček krásně provoní náš domov
7 foto Hodnocení 4× Jaké bylinky dát do bylinkové zahrádky? 15 rostlin, které se vyplatí pěstovat
Hodnocení 55× Kdy je nejvhodnější doba ke sběru jednotlivých částí pampelišky a jak je zpracovat
4 foto Hodnocení 5× Plicník lékařský kvete brzy na jaře a patří mezi oblíbené bylinky našich babiček
4 foto Hodnocení 65× Netřesk na zahradě: Péči nepotřebuje skoro žádnou, ceněný je pro léčivé účinky
Hodnocení 28× Květy měsíčku lékařského jsou krásné i užitečné. Jejich cenné vlastnosti může využít každý
4 foto Hodnocení 17× Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Hodnocení 40× Rakytník je považovaný za zázrak Sibiře. Víte o jeho léčivých účincích a způsobech využití celé rostliny? Vyzkoušejte olej, sirup nebo džem
Hodnocení 8× Brutnák lékařský používáme v kuchyni. Jedlé květy i listy přidáváme do salátů a zdobíme jimi pokrmy
Hodnocení 36× Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
Exotické ovoce na Vánoce: Jak poznat zralé mango? Jde to dobře po hmatu i podle tvaru ovoce kolem stopky
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější