Jirka Babica a jeho kouzla z poloprázdné spíže
Mnohými je zatracován, jinými oblíben. Jiří Babica svým specificky ledabylým stylem přípravy jídel skoro nikoho nenechává chladným. Svůj věhlas ale nezískal pro nic za nic. Pravdou je, že některé jeho finty jsou k nezaplacení, ačkoli na vysokou gastronomii můžete pod jeho vedením patrně zapomenout.
Recepty Jiřího Babici jsou rychlé a praktické i pro začátečníky. Nebojte se po nich sáhnout, pokud rodina úpí hlady a nikomu se nechce jít na nákup. Existují jisté teorie, že i z kečupu, okurky a starého chleba uvaří Babica večeři pro celý regiment.
Související články
Alternativy k těmto receptům
Přečtěte si Zobrazit více
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Vyzkoušejte vaření metodou sous-vide: Tak šťavnaté maso jste možná ještě neochutnali!
Saláty podle Přemka Podlahy: V devadesátkách frčel těstovinový salát s kuřetem nebo hermelín v zelí