Podzimní kuchyně voní lesem: Houby, zvěřina, šípková omáčka a další oblíbené recepty
Související články
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Salát z červené řepy
Přidáno před 7 hodinami
Kachní prsa se sušenými meruňkami a podzimní zeleninou
Přidáno před 7 hodinami
Zvěřinové ragú s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové steaky na bylinkách, s brokolicí a pepřovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Dýňový koláč s vlašskými ořechy
Přidáno před 15 hodinami
Rolovaná kachna s knedlíky
Přidáno 27. 9. 2024 20:00
Přečtěte si Zobrazit více
Poslední rakouská císařovna Zita jedla račí ocásky s vinnou omáčkou, ale zřizovala jídelny pro chudé a sama zažila hlad
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Jiří z Poděbrad trpěl obezitou a v době jeho vlády se servírovali pečení psi zašití do břicha selat a plnění králíkem