Značka Podravka je v ČR synonymem pro univerzální kořenící přísadu do jídel, nicméně pod touto značkou najdete také výrobky z dalších kategorií, jako například Podravka Ajvar, což je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků, se širokým použitím. Ajvar je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům, nebo do gulášů, zeleninových jídel, či pomazánek. Dále pak výrobky z rajčat, která pochází ze slunného středomoří: pasírovaná, loupaná krájená či celá, sušená, ale také protlak, který díky balení v tubě můžete opakovaně použít i 60 dní po otevření. Všechny tyto výrobky jsou bez přidané soli či konzervantů, jen 100% rajčat. V neposlední řadě jsou to také výrobky Podravka Natur, což jsou například přísady do jídel sypké i tekuté, s čistě přírodním složením – bez glutamátu či „éček“, jen vybraná zelenina, koření a mořská sůl.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Jarní polévka s krupicovými noky
Přidáno před 1 hodinou
Polévka z jarních cibulek s mletým masem a arašídovým máslem
Přidáno před 2 hodinami
Quinoa kaše přes noc
Přidáno před 3 hodinami
Květákové karbanátky s kladenskou pečení
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí rarášci z trouby
Přidáno před 4 hodinami
Vajíčka z listového těsta se šlehačkou
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více