Značka Podravka je v ČR synonymem pro univerzální kořenící přísadu do jídel, nicméně pod touto značkou najdete také výrobky z dalších kategorií, jako například Podravka Ajvar, což je čistě zeleninová příloha z paprik a lilků, se širokým použitím. Ajvar je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům, nebo do gulášů, zeleninových jídel, či pomazánek. Dále pak výrobky z rajčat, která pochází ze slunného středomoří: pasírovaná, loupaná krájená či celá, sušená, ale také protlak, který díky balení v tubě můžete opakovaně použít i 60 dní po otevření. Všechny tyto výrobky jsou bez přidané soli či konzervantů, jen 100% rajčat. V neposlední řadě jsou to také výrobky Podravka Natur, což jsou například přísady do jídel sypké i tekuté, s čistě přírodním složením – bez glutamátu či „éček“, jen vybraná zelenina, koření a mořská sůl.
Nejnovější recepty Zobrazit více
Nejnovější fotografie Zobrazit více
Nejnovější recepty
Srnčí hřbet od Mazláka
Přidáno před 10 hodinami
Bramborový salát se zeleninou a luštěninami
Přidáno před 14 hodinami
Rybí kari s kapustičkami
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové maso s dýní a zelím (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené fíkové cukroví
Přidáno před 18 hodinami
Plátky krkovice zapečené s cibulí a dvěma druhy sýrů
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Proč jíst rajčata? Krásně se po nich opálíte a ještě vám vyčistí tělo od toxinů
Nejlepší retro saláty: Oblíbený vlašák stál v „bufáči“ 5 Kčs. Víte, čím se lišil od pochoutkového?
Jak na výborné šišky z bramborového těsta? Brambory na těsto uvaříme den dopředu a pak pracujeme svižně