Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 009 kJ / 1 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,37 g |
Tuky | 159,88 g |
Vláknina | 6,80 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 649 mg |
Sůl | 1,44 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z vaječných žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rv4
Moje poznámka
Pomazánka z vaječných žloutků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rv4
Nejnovější recepty
Kuřecí polévka s pórkem
Přidáno před 6 hodinami
Žampiony se zeleninou pečené v pečence
Přidáno před 12 hodinami
Sezamové sušenky
Přidáno před 14 hodinami
Ředkvičky naložené v jablečném octu
Přidáno před 14 hodinami
Hrnkové řezy s tvarohem a marmeládou
Přidáno před 17 hodinami
Kapustičky s mandlemi a krustou z parmazánu
Přidáno 30. 3. 2025 16:22
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Asijský pikantní zelný salát
Sahula před 4 hodinami
Kuřecí na pepři a slanině
Janet.P před 5 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Milanito před 6 hodinami
Obalovaný gothaj
radekfiala před 7 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
83spacir před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
TherreSka před 8 hodinami
Knedlíky houskové - postup při výrobě - tvarování
Fitulka před 8 hodinami
Carpaccio z pečené červené řepy
Fitulka před 8 hodinami
Banánová buchta - hrnková
gahim před 8 hodinami
Miliónová polévka
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
zbyle zloutky,
co se žloutky,
recepty ze žloutků,
co ze zbylých žloutků,
vaječný žloutek,
žloutky,
co udelat ze zloutku,
vajíčková pomazánka podle dity p,
žloutky recept,
žloutková pomazánka,
recept ze žloutků,
žloutky recepty,
recept na vaječnou pomazánku,
recepty se žloutky,
recept zloutky,
recepty žloutky,
co ze žloutků,
recepty dity p. pomazánky,
vaječné recepty,
vajíčková pomazánka podle dity p.
Suroviny:
máslo,
hořčice plnotučná,
vejce,
cibule,
sůl,
pepř,
pažitka
Komentáře (4)