Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater

Hodnocení receptu je 4,2 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

tejaja tejaja

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 892 kJ /
1 647 kcal
Bílkoviny99,30 g
Tuky89,24 g
Vláknina11,37 g
Cholesterol 1,36 g
Sodík 2,21 g
Sůl5,45 g
Sacharidy99,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Na oleji opražíme narezanú cibuľu, pridáme na kocôčky narezanú pečeň a paradajky a 10 minút podusíme. Krok 2: Osolíme, okoreníme, ochutíme tymiánom, majoránom a pretlakom. Krok 3: Múku vymiešame s citrónovou šťavou a bielym vínom dohladka a touto zmesou zahustíme pečeň. Krok 4: Necháme vychladnť. Krok 5: Z oleja, múky a mlieka uvaríme nie príliš hustý bešamel a vmiešame doň strúhaný syr ( 3 lyžice odložíme ). Osolíme, okoreníme. Krok 6: Canellonni naplníme pečeňovou zmesou. Krok 7: Do pekáčika dáme tretinu bešamelu, poukladáme naplnené canellonni, zalejeme druhou tretinou bešamelu a uložíme ďalšiu vrstvu canellonni. Zalejeme zvyškom bešamelu. Krok 8: Pekáčik zakryjeme a pečieme v rúre pri 200 °C asi 30 min. Krok 9: Potom odkryjeme, posypeme zvyšným syrom a dopečieme. Krok 10: Podávame posypané sekanou vňaťou.

Zveřejněno 7. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWzY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Cannelloni s nádivkou z kuřecích jater

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWzY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
cannelloni, kuřecí játra recepty, nádivka s játry, nádivka z jater ke kuřeti, kuřecí játra recept, kuřecí nádivka, těstoviny cannelloni, nádivka do kuřete z jater, nádivka játra, canellonni, cannelloni recept, nádivka s jater ke kuřeti, kuřecí játra, nadivka kureci jatra, nádivka ke kuřeti z jater, cannelloni recepty, recepty z kurecich jater, bešamel na cannelloni, recepty z kureci jatry, nadivka ke kureti

Suroviny:
játra drůbeží, víno bílé, rajče, protlak rajčatový, cibule, olej, šťáva citronová, mouka, tymián, majoránka, pepř, sůl, cannelloni, olej, mouka hladká, mléko, sýr nastrouhaný, sůl, pepř, petrželka zelená

Přidat fotografie receptu