Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šmakovní stehýnka

Hodnocení receptu je 4,9 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

k.radulka k.radulka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 5

5

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie287 kJ /
69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Stehna naložíme do všech ingrediencí, cibule na kolečka a dáme do pekáčku s poklicí péct, nepodléváme už ničím. Pečeme cca 45 minut. Krok 2: Pak odklopíme a doděláme kůrčičku na kuřátku.

Zveřejněno 8. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šmakovní stehýnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nx2p

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Šmakovní stehýnka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nx2p

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (16)

Vyzkoušela jsem,čekala jsme od tohoto receptíku více:-/.Neříkám,že to nebylo chutné,ale pečené kuře je mnohem chutnější.Po upečení jsem tu zbylou šťávu zredukovala a poté rozmixovala,možná to pivčo nám tam nadělalo takovou jinou chuť na kterou nejsme zvyklí.;-)

ivana slipkova 9. 9. 2014 13:12
děkuji za odpověď

Ja som dala iba svetlé :-)

ivana slipkova: klidně co máš, já dávám světlé 10tku, co nedoporučuju je budvar nebo plzen, jsou moc silná a je to kuře pak mooooc hořké, dejte jedno tmavé a jedno světlé i :D

ivana slipkova 8. 9. 2014 15:11
to pivo je světlé,nebo tmavé?

Radulka,musím moooooc pochváliť :yes: Málokedy sa mi podarí urobiť kura tak dobre dochutené ako bolo toto :-p šak asi preto aj ten názov :-)) Posielam ti zaslúžený 11.bod a fotky ;-)

Jiřička:promíchat vše s tou marinádou a dát celé péct, nenakládám je

Jiřička 22. 9. 2011 08:19
Dobrý den,
nerada otravuji s dotazem, ale musím. Není mi moc jasné zda se kuřecí stehýnka do marinády nakládají a nechávají se odležet a pak se vše vylejena na nakrájenou cibuli. Nebo se to vše připchystá a hned to může do trouby. Děkuji za odpověď. J. :-)

Rozporcovala jsem krůtí stehno a upekla podle tohoto receptu a bylo to vynikající:-K a navíc téměř bezpracné:-;-).Bohužel jsem nestačila vyfotit:-D. Určitě budu vařit častěji.:-KSamozřejmě dávám bod:yes:

:-p:yes::yes:Uložené

Vyzkoušeno, sice jsem neměla Gyros koření, tak jsem použila Kuře gril, ale byla to opravdu pohádka, a skoro bez práce. Báječná šťávička:-p:yes:

Kuřecí opět na nový způsob:-Kvypadají lákavě 7.bodík;-)

:yes::yes::-p

Radulko, tak ty teda jsou:-p:yes:4:yes:

:-K:-p:yes:

Radulko,stehýnka vypadají opravdu lákavě,dnes vyzkouším dávám bodík:yes:

Tématické fráze:
radulka.j, kuřecí stehýnka na pivu, čertovská jatýrka, kuřecí stehýnka na gril, nalozene kureci stehna na gril, stehýnko na grilu, jak se nadládají kuřecí stehýnka na gril, naložené kuřecí stehýnka, stehynka recept, naložená kuřecí stehýnka na gril, stavicka na kureci stehynka, stehynka na pivu, kuřecí stehna giros, babicovy dobroty čertovské kuře, kremy na stehynka, babicovy dobroty giros, gril na giros, recept čertovská jatýrka, babicovy dobroty kachni stehynka recept, babicovy dobroty recepty kruti stehynka

Suroviny:
stehno kuřecí, cibule, kečup sladký, koření gyros, pivo světlé, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu