Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Losos na másle v rybím koření a mouce

Hodnocení receptu je 4,9 (15×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie926 kJ /
221 kcal
Bílkoviny2,44 g
Tuky16,80 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 1 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,76 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Lososa si osušíme do papírového ubrousku, mírně osolíme a pokapeme citronem. Pak obalíme v mouce smíchané s rybím kořením ze všech stran a usmažíme na másle do růžova.
Podáváme s bramborem, nebo zeleninovým salátem, možno také s bramborovým salátem.

Zveřejněno 8. 2. 2010

Poznámka autorky JanaDorazinova

Recept jsem si vymyslela sama a musím říct, že je to moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos na másle v rybím koření a mouce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xnpP

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Losos na másle v rybím koření a mouce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xnpP

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Lososa zrovna mám ,tak určitě vyzkouším.:-):yes:

jarda Kadic:;-);-) dík

moch: Přečti si,co většinou obsahuje rybí koření:všechno to,co jsi napsal/a.Je tam akorát v některých směsích i glutaman. Dá se však koupit i bez něj;-)

jak na to můžete sypat takový sajrajty jako koření na ryby. Hnus. Nejlepší losos je klasicky na másle zakáplej citronem, sůl, pepř, nějaká bylinka, třeba petržel, nic víc...

pytlák: Je, no, ale fakt ceny ryb jsou příšerné a pak máme jíst zdravě:-/

Nejlepší je candát na másle ale ta cena!!!:-8

herpep: já taky;-)

výborný recept, vyzkoušeno a nemá chybu ... děkuji ... :yes:;-):-K

Prohlédla jsem si pár receptů a tento mě zaujal nejvíc, takže vyzkouším

spagetka: naprosto souhlasím!!

pubi: mrkni se na přidaný podobný recept. U mne tady ten losos byla premiéra, takže možná proto byl malinko sušší. Později jsem ještě dělala lososa marinovaného, ten neměl chybu. Opravdu záleží na úpravě. Každopádně u mne zatím vede candát;-)

pubi:losos je vynikající, jemné, růžové masíčko. Prakticky není cítit rybinou, je jemné a šťavnaté - mně sušší nepřipadá, ale je fakt že záleží na volbě úpravy, má málo kostí. Nejlepší úprava je jen trochu kmínu a citron, aby se nepřebila jemná chuť, ale to už záleží na chuti každého.
Každopádně losos a pstruh jsou u nás nejfrekventovanější ryby :-p:-p:yes::yes:
Jo a koukám, že jsem tu nehodnotila - jo, takhle ho máme moc rádi :-p:-p:yes::yes:

pubi: Jemné, malinko sušší maso, ale velmi křehké. Záleží však na úpravě;-) Teda, aspoň podle mne;-)

ahojik lidicky potrebovala bych vedet charakteristiku lososa( chut atd)prosim ozvete potrebuju to vedet jeste dneska dikys mooc

Ervin Samper: díky moc, nebyla jsem tady a jsem moc ráda, že můj recept někoho inspiroval.;-)

Ervin Samper 4. 9. 2011 09:57
Vynikajici-mohu jedine doporucit!

Tématické fráze:
losos recepty, recept na lososa, příprava lososa s kůží, recepty losos s kůží, losos filet s kůží recepty, recepty na filety lososa s kůží, připrava lososa, jak připravit lososa, recepty na lososa pohlreich, losos s kůží recept, recepty ryby losos, losos steak, smažený losos, losos recept, losos příprava, smažený losos recept, recept losos, jake koreni na lososa, losos s kůží recepty, obaleny losos

Suroviny:
losos, mouka hladká, koření na ryby, máslo, sůl, šťáva citronová

Přidat fotografie receptu