Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečený Gotthaj

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

clupmi clupmi

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 6 - 8 porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 521 kJ /
2 515 kcal
Bílkoviny117,49 g
Tuky170,75 g
Vláknina14,85 g
Cholesterol 620 mg
Sodík 9,35 g
Sůl22,33 g
Sacharidy97,38 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kabanos rozdělíme na asi patnácticentimetrové díly, napůl nakrojíme a vložíme do nich kolečka cibule. Krok 2: Zbytek cibule rozkrájíme na měsíčky, část dáme na dno zapékací mísy a zbytek posypeme nahoru. Krok 3: Salám gotthaj rozdělíme na přibližné stejné dílky jako kabanos. Obojí uzeninou vyložíme zapékací mísu. Krok 4: Přidáme na kolečka nakrájenou čabajskou klobásu. Krok 5: Dále přidáme nakrájenou papriku, česnek a feferonku. Posolíme, popepříme a zalijeme cikánskou omáčkou, kečupem a černým pivem. Krok 6: Pečeme na asi 170°C 45 minut. Posledních 15 minut bez pokličky.

Zveřejněno 9. 2. 2010

Poznámka autora clupmi

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený Gotthaj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWjY

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zapečený Gotthaj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YWjY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

Ivulinko, cikánská omáčka je třeba tady http://www.hame.cz/katalog/otma/detail/?productId=...

receptík se mi zamlouvá, ani u nás feferonky nefrčí, ale i bez nich nám to postačí;-)4.bodík posílám:yes:

ivuli:-K cikánská omáčka jakou já znám je ochucená - dovolím si ji přirovnat svou konzistencí ke kečupu...s kousky zeleniny jako je rajče, cibule, paprika...

Moc hezká inspirace na rychlé, jednoduché a chutné jídlo, ukládám a vyzkouším:yes:
Akorát nevím co je cikánská omáčka a nefandíme feferonkám, ale s tím si už nějak poradím:-)

Hezké fotky.:yes::-K

clupmi ale já tě chválím!!:-p, vypadá to opravdu dobře!:-* Možná bych sehnala i nějaký kabanos podobný uhlířskému, s názvy je někdy potíž. Gothaj taky. V marketech stojí za prd, ale máme tady takový malý obchůdek a tam ho mají vynikající, určitě z jiného zdroje. Ty uzeniny už nejsou, co bývaly, co naděláme.;-):yes::yes::yes::yes:

Fakt je, že když vás nikdo nepochválí, musíte se pochválit sami. Ale také se říká, že samochvála smrdí. Jenže já si nemůžu pomoct. Byl jsem první, kdo to ochutnal a fakt jsem dlouho nic tak dobrého nejedl. Přesto, jak říká Ivina máme v chuťové paměti zafixovanou trochu jinou chuť původních surovin.

Určitě by to mohlo být dobré,ale v době kdy se ještě Gothaj a kabanos dal jíst.

To vypadá tak móc jedle:yes:

Tématické fráze:
zapečený gothaj, zapečený kabanos, kabanos na pivu, kabanos na pivě, cikanska omacka, kabanos s cibulí, kabanos s kečupem, gothaj zapeceny, zapečený gothaj v bramboráku, zapečený kabanos recepty, kabanos na černém pivu, zapečený gothaj s nivou a cibulí, recepty kabanos, cibule kečup, kabanos recepty, co se zbytky kabanusu, čabajská klobása, recepty s gothaj v bramboraku, gothaj v bramboráku, gothaj zapečený v bramboráku, godhaj zapeceny v bramboraku

Suroviny:
salám gothaj, kabanos, klobása čabajská, cibule, česnek, paprika čerstvá bílá, feferonka, omáčka cikánská, pivo světlé, kečup sladký, sůl, pepř

Přidat fotografie receptu