Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 300 kJ / 2 701 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,72 g |
Tuky | 122,42 g |
Vláknina | 43,34 g |
Cholesterol | 1,12 g |
Sodík | 535 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 230,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pomalý hrnec lehce vymažeme olejem. Nakrájíme brambory na plátky, cibuli na proužky a česnek na plátky.
Krok 2: Do hrnce postupně dáváme vrstvu brambor, cibuli, česnek a vytlačíme polovinu sekané. Další vrstva brambor, cibule, sekaná a končíme brambory. Jednotlivé vrstvy brambor lehce osolíme a okořeníme čubricou.
Krok 3: Zalijeme protlakem a trochou vody vypláchneme krabici od protlaku. Přiklopíme poklicí a pomalíme 4 hod na high (II. stupeň).
Mně se vypeklo dost šťávy, tak jsem asi sklenici odebrala a rozmíchala s hladkou moukou a nalila zpět. Formu jsem vyndala z hrnce, povrch posypala sýrem a dala zapéct asi na půl hodiny do trouby na 180°C.
Mně se vypeklo dost šťávy, tak jsem asi sklenici odebrala a rozmíchala s hladkou moukou a nalila zpět. Formu jsem vyndala z hrnce, povrch posypala sýrem a dala zapéct asi na půl hodiny do trouby na 180°C.
Zveřejněno 11. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Egyptské brambory v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMOR
Moje poznámka
Egyptské brambory v pomalém hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OMOR
Nejnovější recepty
Pečená uzená kachní prsa na medu s růžovým zelím a bramborovými noky
Přidáno před 57 minutami
Švýcarské vánoční dortíčky
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí játra s mandlemi na víně
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka se šunkou, křenem a čerstvým krémovým sýrem s bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Vánoční sněžítka
Přidáno před 10 hodinami
Pečené fíky s medem a s ořechy
Přidáno 2. 12. 2024 18:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá kuřecí "znojemská" omáčka
Mystic před 40 minutami
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
Nikki1 před 1 hodinou
Plněné ořechy
Handour před 1 hodinou
Marokánky III - cukroví
Panova před 1 hodinou
Skořicovo - mandlové rohlíčky
Panova před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s uzeným masem
Jasminita26 před 1 hodinou
Kuřecí špízy
Tacek před 2 hodinami
Pečené brambory v troubě
Tacek před 2 hodinami
Makové kytičky
renatamanglova618 před 2 hodinami
Tématické fráze:
sekaná v pomalém hrnci,
brambory v pomalém hrnci,
facebook - pomalý hrnec - recepty,
pomalý hrnec kuchařka,
egyptská kuchařka,
egyptské jídlo,
egypske brambory,
egyptské koření,
kucharka pomaly hrnec,
recepty v pomalém hrnci,
egypské recepty,
pomaly hrnec brambory,
kuchařka vaříme v pomalém hrnci,
egiptske brambory,
kucharka pro pomalý hrnec,
egyptský hrnec,
pomalý hrnec recepty,
pomalý hrnec eta,
brambory v pomalém hrnci recepty,
brambory pomalý hrnec
Suroviny:
sekaná drůbeží,
cibule,
česnek,
brambory,
protlak rajčatový,
čubrica,
sůl,
sýr,
mouka hladká
Komentáře (5)