Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jogurtové řízky II

Hodnocení receptu je 5,0 (36×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaAli

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 063 kJ /
254 kcal
Bílkoviny19,04 g
Tuky15,23 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 204 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy9,80 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Prípravíme si jogurtovú marinádu - jogurt + vajíčka + roztlačený cesnak + koreniny. Krok 2: Rezne osolíme, okoreníme, prípadne naklepeme (osobne kuracie rezne nenaklepávam), ak sme dali soľ a koreniny do marinády, potom už rezne nesolíme, ani nekoreníme. Krok 3: Rezne dáme do jogurtovej marinády a v uzatvárateľnej nádobe ich dáme odstáť do ladničky až do druhého dňa. Krok 4: Na druhý deň rezne vyberieme z marinády, obalíme v strúhanke a smažíme na oleji.

Zveřejněno 12. 2. 2010

Poznámka autorky JanaAli

Odporúčam rezne obaľovať tesne pred opražením (vložením do panvice), nie vopred, inak strúhanka namokne z jogurtu a bude sa odlepovať a pripaľovať na dne panvice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jogurtové řízky II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLZE

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jogurtové řízky II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLZE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (29)

Také ráda používám jogurtové a kefírové marinády.:yes:

<3:yes:

Tento recept je skvělý, dělám již několik let, díky - určitě i za hezké fotky k receptu.:yes:

:-p:yes:

Přidávám foto. Dělal jsem v podstatě stejně. Na 500g kuřecího masa, 300g jogurtu + čerstvé nasekané bylinky a zbytek jako je uvedeno v receptu.

:yes::yes:

Jana Remkova::-O Jak to, že o vás nic nevím? Chodím sem už pár let pro recepty a vás tu potkám pokaždé.

moderátorka 16. 2. 2012 13:10
Moderátorka jste a nevím, proč lžete.

Evka: co postrádá a nepostrádá smysl nechte na mně. Nevíte o mne nic, nejsem moderátorka. To vy jste útočná a více nemíním reagovat.

Jana Remkova: :-O Pokud tedy vy sama (jak píšete) bodujete vše zrealizovatelné, pak bodování postrádá jakýkoliv smysl. Pokud vím, jste moderátorka a tyhle vášně byste měla spíše klidnit a ne je rozviřovat. Proč tedy reagujete na zdejší komunitu tak útočně a hlavně jízlivě?

Evka: co se mne týká, neexistuje recept, který má aspoň trochu hlavu a patu, kterému bych nedala bod. Je mi úplně jedno, jestli je autor můj oblíbenec, nebo ne. Samozřejmě se může stát, že mi některý recept unikne. A na "zlaté tele" bych ráda přidala bod;-)

Problém bude v tom, že zde je recept podobný několikrát, takže tomu odpovídá i hodnocení, jinak recept je :yes:

Evka:;-):-D:yes:

Evka, ten kruh mi asi unikol?
Tento recept je notoricky známy a rozšírený. Preto nemá veľa bodov, nie preto, že autorka je menej známa. Ja tiež nebudem hodnotiť bodom recept, ktorý je tu mnohokrát, aj keď je neviem ako skvelý.

porada: Bylo by ale třeba spravedlivě říct, že tu taky existuje i kruh nežádoucích - ti naopak můžou přidat i recept na "zlaté tele", ale ze zásady nedostane bod žádný.....že, Jano Remková?

porada::yes::yes::yes::yes: přesně!!!

Jana Remkova: to je jako v ČR, o korupci a zlodějnách víme,ale nic s tím neuděláme.:no::-//

porada: nehodnotí;-). Je to jako s obrazy. Máš jméno, prodáme tě draho;-). Ale pravda je, že tento recept je tady vícekrát;-). Kažopádně zde platí, známá autorka, autor, dostane bod i za kmínovou polévku.:-D. Neznámý autor má smůlu. Je to škoda. Recepty bez fota jsou mnohkdy zajímavější, než recepty s výstavním fotem. Mnozí to víme, bavíme se o tom, ale Bohužel, nic tím nezměníme. Ale už má 10 bodů!:-D

Autorka je neznámá, proto tak málo hodnocení.:-((:-((
To je opravdu logické vysvětlení. A pak, že se hodnotí recepty poctivě.

Někdy není recept dost bodově hodnocený, i když je jakkoli dobrý - a to protože je tu už poněkolikáté. To bude tento případ. Je to notoricky známý recept a nevěřím, že tu byl prvně uveřejněný až 2010. Já opakovaným receptům bod neposílám a myslím, že nebudu sama.;-)

Taky tak dělám řízky,máme je takto rádi:-p;-)
Myslím,že se někdy stane,že receptík zapadne když zrovna v ten den se přidává hodně receptů a tak si ho pak už člověk nevšimne;-)Tak buďme rádi,že se opět objevil a já dávám bodík i za krásnou lákavou fotečku;-)+1:yes:

Ivana: můžu ti odpovědět. Autorka je neznámá, proto tak málo hodnocení. Někdy to tady tak je a díky, že jsi mne na recept upozornila. Eva Hubová může dělat možné i nemožné a přidávat krásná fota a stejně to není nic platné. Taky je mi to líto.:-S

Právě jsme dojedli tyto skvělé řízečky a divím se, že je tu tak málo hodnocení. Zřejmě si každý myslí, že ve výsledku nebude od obyčejného řízku žádný rozdíl, ale opak je pravdou. Samotné je mi záhadou, že po dobu mých 30 let vaření a pročítání různých kuchařek a receptů mi byla tato úžasná varianta řízků utajena. Řízečky jsem neklepala na tenko jako obyčejně, ale nechala jsem je cca 1,5 až 2cm silné. Vynikla tak lahodná chuť masíčka. Udělala jsem jen základní variantu s česnekem, solí a trochou pepře, další koření by bylo myslím jen na škodu a kazilo by celkový dojem. Jako přílohu jsem zvolila brambor a domácí zelný salátek.
Bylo mi líto vylít zbytek marinády a tak jsem v ní na 2x obalila tvrdý sýr nakrájený do velikosti rybích prstů a osmažila. Byly výborné vlažné i studené.
Mnohokrát děkuji za recept.:-K

Jak je možné, že má tento receptík tak málo bodů:-OJukl na mně z náhodných a musím ho pochválit. Takto připravené řízečky jsou eňo ňuňo:-*:-*:-p:-p:yes:...+1

Miska dakujem ;-) severine cook odporucam, su mnami:yes:

jezismarja, je deset hodin vecer a pri prohlizeni tech fotek na jogurtovy rizek jen slintam ... to MUSIM zkusit (ale az pristi vikend):-p

su vyborne!!:yes:

:yes::-8

Výborná kombinace :-p;-)

Tématické fráze:
řízky v jogurtu, jogurtové řízky, jogurtové řízečky, recepty řízky v jogurtu, kuřecí řízky v jogurtu, řízky pokaždé jinak, rizek v jogurtu, nakládané krůtí řízky v jogurtu, jogurtový řízek, úžasné jogurtové řízky, řízky vjogrtu, krutí řízky v jogurtu, drůbeží řízky v jogurtu, recepty rizek v jogurtu, recepty rizek v jogurtu, rizky s jogurtem, řízek v jogurtové marinádě recept, řízky na opak, úžasné řízky, recepty řízky pokaždé jinak

Suroviny:
prsa kuřecí, jogurt bílý, vejce, česnek, sůl, pepř, koření, strouhanka, olej

Přidat fotografie receptu