Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 050 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,50 g |
Tuky | 15,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 1,00 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 6,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené rybí ražničí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVPr
Moje poznámka
Smažené rybí ražničí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wVPr
Nejnovější recepty
Piškotové kostky s tvarohovým krémem
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka s prejtem k pivu
Přidáno před 4 hodinami
Bramboráčky s prejtem
Přidáno před 4 hodinami
Banánové muffiny s ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Ovesné sušenky s hořkou čokoládou
Přidáno před 9 hodinami
Čokoládovo-pudinkové tyčinky z plundrového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Karbanátky z červené řepy (řepové karbanátky)
Neregistrovaný před 36 minutami
Tarte dimanche - nedělní koláč (pražský, pařížský)
IVA Zdenkova před 42 minutami
Rychlořezy s jogurtovo-pudinkovým krémem
Neregistrovaný před 49 minutami
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Neregistrovaný před 49 minutami
Vanilkové cupcakes podle Mišky Kuličky
Neregistrovaný před 50 minutami
Buchtičky s krémem
Neregistrovaný před 51 minutami
Domácí škvarky a sádlo
lucie.kle před 54 minutami
Bažant pečený na víně a divokém koření
Neregistrovaný před 58 minutami
Tortilla plněná kuřecím masem
Neregistrovaný před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Neregistrovaný před 1 hodinou
Tématické fráze:
ražničí recept,
ražničí,
smažená makrela,
rybí prsty v troubě,
rybí ražniči,
smažení ryb,
recept na smaženou rybu,
jak dlouho smažit rybu,
rybí recepty,
jak smazit rybu,
smažené,
smažené rybí filety,
smazene filety,
kousky ryb recept,
ryba přírodně,
jak smažit rybí prsty,
recept ražničí,
rybí super recepty,
jak smazit mrazene ryby,
smažený hejk
Suroviny:
pangasius,
sýr tvrdý,
sůl,
koření grilovací,
olej,
strouhanka,
vejce,
mouka hladká
Komentáře (31)