Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové v alobalu

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

eva hubova eva hubova

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny

Porce: 4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 664 kJ /
398 kcal
Bílkoviny26,46 g
Tuky15,44 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,50 g
Sacharidy35,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso lehce naklepeme, žampiony a cibuli nakrájet na plátky, brambory na kostičky. Krok 2: Alobal potřeme olejem rozložíme brambory, plátek masa potřený česnekem, osolený, okořeněný, posypeme houbami, lehce osolit a nakonec plátky anglické. Krok 3: Alobal uzavřít a dát péct do trouby na 170°C asi 25 minut. Krok 4: Pak alobal rozevřeme, posypeme sýrem a krátce zapečeme.

Zveřejněno 15. 2. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7Pp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vepřové v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q7Pp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

:-p:yes:

Jojo, tak toto je moje parketa. Dělám z kotletky nebo krkovičky, anglickou dávám i pod brambory. Výborné. Bodík :-K

Tématické fráze:
vepřová panenka v alobalu, vepřové v alobalu, veprove maso v alobalu, recept vepřová panenka v alobalu, vepřové maso recepty v alobalu, panenka v alobalu, vepřová panenka v alobalu se slaninou, maso v alobalu, vepřová panenka pečená v alobalu, vepřové maso v alobalu s žampion, maso s bramborem v alobalu, v alobalu, vepřové kotlety v alobalu, recepty v alobalu, vepřové maso s brambory v alobalu, maso valobalu, maso zapecene v alobalu, maso s brambory v alobalu, vepřová panenka v alobalu recepty, vepřové maso pečené v alobalu

Suroviny:
panenka vepřová, cibule, slanina anglická, žampióny, brambory, sůl, vegeta, čubrica, česnek, sýr eidam

Přidat fotografie receptu