Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mexický guláš od pana řezníka

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Marhoul

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 567 kJ /
1 092 kcal
Bílkoviny211,00 g
Tuky27,50 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 560 mg
Sodík 485 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso nakrájíme na malé kousky a s kořením dáme dusit. Nejprve hovězí a asi po půl hodině přidáme vepřové. Dusíme doměkka. Krok 2: Když je maso měkké, přidáme protlak a hořčici, asi půl na půl. Ještě chvíli povaříme a můžeme podávat. Jako přílohu dáme chléb nebo pečivo.

Zveřejněno 17. 2. 2010

Poznámka autorky Marhoul

Všichni, kdo to jedli, si to pochvalovali.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mexický guláš od pana řezníka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLkx

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Mexický guláš od pana řezníka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WLkx

Marie

Komentáře (8)

Evi,aj keď nie si autorka receptu tak musím zase pochváliť fotku,vždy ich máš také jedlé:-p:-pAko to robíš?:-DA gulášik môže byť dobrý,ale mne by to asi nedalo a ešte by som niečo pridala,to robím vždy:-8

:-p:-p:yes:+4přidalajsem foto:-))

:-8 Mexický guláš jak ho znám, je s hráškem, nakonec posypaný sýrem, a podává se s kolečkem rýže a uprostřed ten guláš. Zahušťovat netřeba, zahustí ho ten protlak. Já dávám cibuli do základu, je to přece jen guláš, liší se vlastně tím, že tam je ten protlak, místo klasické sladké papriky. Pro ty co mají rádi ostré, přidám sambal-oelek, to je chilli pasta.:-*

ty Mexický guláš je ale guláš s hráškem a strouhaným sýrem;-)

Nejde tam cibule do základu?Jinak ta chuť nemusí být špatná, jen bych i to vepřové trochu orestovala.Já osobně dávám protlak do základu, ztratí pak kyselost.

Posílám bod a jeden dotaz. Ten guláš se už ničím nezahušťuje? Je jen ve vlastní šťávě s hořčicí a protlakem? Jindřichu, děkuji za odpověď.

Marhoule, to mi připadá na dobrou chuť a je to celkem zvláštní guláš a já ho budu muset vyzkoušet a to zvlášť, že je od řezníka, ti přece znají kulinářské dobroty:-!;-):-p Podle chuti dám pak boda;-)

:yes:

Tématické fráze:
mexický guláš s hráškem, mexický guláš, guláš s hráškem, mexický vepřový guláš, vepřový guláš mexický s hráškem, vepřový mexický guláš, svatební guláš, dobrý mexický guláš, vepřový guláš s hráškem, vepřový mexický guláš s hráškem, mexický guláš recept, mexický guláš z vepřového masa, mexický guláš z vepřového masa s hráškem, dobry mexicky hovězí guláš, zvláštní vepřovy guláš, klasický mexický guláš, mexicky hovězi gulas, mexický guláš s hráškem recept, pecenie varenie mexicky gulas, recept na mexický gulas

Suroviny:
hovězí zadní, plec vepřová, protlak paprikový, hořčice plnotučná, olej, sůl, pepř, chilli

Přidat fotografie receptu